top of page

Decoratief en nuttig!

Folie kan zowel een decoratief als nuttig effect hebben. Er zijn zowel esthetische als praktische redenen om folie aan te brengen.

 

Er bestaan verschillende soorten folie, zoals:

• Easy wrap folie (restyling van keukens, kantoor- en winkelinterieur, enz)

• Window frame folie (restyling van veranda’s, aluminium- en kunststof kozijnen, enz)

• Zonwerende folie

• Privacy folie

• Veiligheids- en inbraakvertragende folie

• Decoratieve folie

 

Voor al deze folies kunt u uiteraard bij ons terecht. 

Wij gebruiken folie van hoogwaardige kwaliteit en kunnen u hierdoor een jarenlange garantie bieden. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Wij helpen u graag aan de juiste folie voor uw specifieke situatie. Martijn van den Heuvel folie- en schilderwerken werkt nauw samen met Bijsterveld Folie Protect Brabant en folieprotectbrabant.

Easy wrap folie

Uw keuken, kantoor- of winkelinterieur een nieuwe uitstraling? Dat kan! Wij voorzien uw huidige keuken, kantoor- of winkel-interieur van een speciale folie met een waanzinnig eind-resultaat. U kiest een designkleur naar uw eigen smaak en stijl.

Zon- en UVwerende folie

Zonwerende folie vermindert niet alleen zonnewarmte met zo’n 3 tot 4 graden, maar ook de schadelijke UV stralen. U voorkomt verkleuring van de spullen in uw woning, kantoor of etalage.

Veiligheids- en inbraakvertragende folie

Deze folie houdt het glas in geval van breuk of zelfs een explosie bij elkaar. Wanneer u uw kantoorruiten, etalageramen of ramen van uw woonhuis voorziet van inbraakvertragende folie wordt het voor inbrekers veel moeilijker om in te breken.

Window frame folie

Window Frame folie kan zowel binnen als buiten worden toegepast. De folie is standaard leverbaar in verschillende kleuren met een matte of glanzende finish. Voor uw houten kozijnen is de easy wrap folie een geschikt alternatief voor verf.

 

Privacy folie

Privacy folie is een glasfolie die er voornamelijk op gericht is het zicht van buiten naar binnen te belemmeren. U vergroot hiermee uw privacy, bijvoorbeeld in uw werk-, bad- of slaapkamer.

Decoratieve folie

Decoratieve raamfolie is bedoeld om uw kantoor of woning een mooi uiterlijk te geven. Deze folie is verkrijgbaar in veel kleuren. Het is mogelijk de folie volgens uw eigen ontwerp te plotten of te bedrukken voor het bereiken van een uniek effect.

bottom of page