top of page

Schilderwerk

Martijn van den Heuvel heeft ruime ervaring in diverse soorten binnen- en buitenschilderwerk, zoals particulier en nieuwbouw, maar ook renovatie en onderhoud. 

 

Binnenwerk

Martijn van den Heuvel folie- en schilderwerken verzorgt al uw binnen schilderwerk zoals schilderen van deuren, kozijnen en ramen. Tevens behoort het behangen of texen van muren en plafonds voor het verfraaien van uw woonhuis of bedrijfspand tot de mogelijkheden. 

Buitenwerk

Wij hebben veel ervaring in allerlei soorten onderhoudsschilderwerk in zowel de particuliere als in de zakelijke sector, in nieuwbouw en in bestaande bouw.

Winterschilder

Buitenschilderwerk is ook in de winter mogelijk. Tot voor een paar jaar terug was buitenschilderwerk in de winter uit den boze, tegenwoordig is dit wel wat anders. Diverse branche gerelateerde fabrikanten werken er aan om dit mogelijk te maken. Steigermateriaal fabrikanten hebben doorwerksystemen ontwikkeld. Ook verffabrikanten hebben lakken op de markt gebracht met uitstekende eigenschappen waarmee onder lage temperaturen en een relatief hoge luchtvochtigheid gewerkt kan worden en waarmee prima resultaten geboekt kunnen worden. En dat moet ook wel, want onafhankelijk van het jaargetijde willen wij u dezelfde garantie kunnen geven.

 

Wanneer u uw woonhuis in de maanden november tot en met begin maart laat schilderen, texen of behangen, komt u in aanmerking voor een interessante korting van 15%. Wij zijn graag bereid u een vrijblijvende offerte of advies te geven

Please reload

Onderhoudsabonnement

Schilderwerk vraagt om goed onderhoud. Vakkundig onderhoud voorkomt voortijdige veroudering en levert een meerwaarde op voor uw pand. Met een onderhoudsabonnement bij Martijn van den Heuvel folie- en schilderwerken verkeert uw huis jarenlang in topconditie zonder dat u er zelf omkijken naar heeft. Voor een vast bedrag per jaar staat uw pand onder voortdurende controle van een ervaren specialist. Niet alleen een prettig vooruitzicht, vooral ook een verstandige zet.

 

Het onderhoudsabonnement betreft een maatwerkplan, afgestemd op uw specifieke situatie. In gezamenlijk overleg wordt voor de looptijd van 10 jaar een onderhoudsplan opgesteld, waarbij vooraf een vast bedrag per jaar wordt afgesproken. In het eerste jaar wordt er een aanvangsbehandeling uitgevoerd. Gedurende de looptijd van het contract wordt minimaal één keer een volledige herschilderbeurt uitgevoerd.

 

Dus geen achterstallig onderhoud of financiële verrassingen, maar uw schilderwerk jaar in jaar uit in perfecte staat, zonder dat u er omkijken naar heeft! Met een onderhoudsabonnement bent u verzekerd van vakwerk met kwaliteitsgarantie.

 

Het onderhoudsabonnement is interessant voor zowel de particuliere als zakelijke markt.

bottom of page